Voor 14:00 besteld - Morgen in huis!

Wedstrijdverslagen wielerrondes

Wie staan er op het podium?

Bij elke wielerronde strijden de renners om de hoogste plek op het podium. Wil je op de hoogte blijven van de prestaties van ons Raceteam? Hieronder zullen de wedstrijdverslagen geplaatst worden en zie je hoeveel podiumplekken het Argos - Van Scheijndel team op zijn naam zet.

Eindklassement wielerrondes 2016

Zondag 16 oktober werd de laatste wedstrijd gereden voor de Trimmers en Elite rijders. Hierna kon de balans opgemaakt worden en zou blijken wie dit jaar het meeste in vorm was. Tijdens de wedstrijd heeft het Argos - Van Scheijndel team helaas geen podiumplek weten te bemachtigen, maar dit werd meer dan goed gemaakt bij de uitslag van het eindklassement. De punten van alle wielerrondes werden bij elkaar opgeteld en maar liefst 2 van onze wedstrijdrijders stonden op het podium.

Maurice Barendse werd 2e, wat meer dan terecht is na enkele mooie overwinningen. Doordat hij 2 wedstrijden afwezig was, had hij helaas geen kans op de 1e plaats. Maar gelukkig wist Daan van Ruijven dit voor ons te bemachtigen. Hij werd 1e en mede-sponsor Sander van Scheijndel nam deze prijs voor hem in ontvangst. Willy Heeneman van de iPlants ploeg werd 3e.

Gefeliciteerd namens een trotse sponsor en blijf fit voor volgend jaar!